Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix

17.11. – 20.11.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix

YAS ISLAND, ABU DHABI

U gradu koji živi za noćni život, Abu Dhabi je kao fatamorgana oživljena kao veličanstven grad okružen pijeskom, morem i suncem.

Ovaj glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata poznat kao “Zemlja gazela” na arapskom, transformiran je u moderan, kozmopolitski grad u svijetu poznat po svojim neboderima i kristalno plavim vodama.

Abu Dhabi se čvrsto drži svoga visoko-luksuznoga načina života gdje se kupovina može prozvati nacionalnim sportom obzirom na potrošnju te raznolikost ponude. Međutim, osim što je bogat trgovinama visoke mode, Abu Dhabi je i dom brojnih souksa (“tržnica” u doslovnom prijevodu s arapskoga).

Tradicionalne souks trgovine najčešće su orijentirane prodaji tepiha, poput Carpet Souk koji je dom madracima i tepisima iz Yemena, ili Souk Al Zararana, koji sadrži brojne proizvode poput tamjana, kane te tradicionalne odjeće.

Džamija šeika Zayeda svakako je najimpozantnija građevina i highlight Abu Dhabija. Njena gradnja je trajala od 1996. do 2007. godine, a ukupna vrijednost projekta je iznosila oko 545 miliona USD.

Velika džamija šeika Zayeda je ujedinila različite stilove, angažujući umjetnike i materijale iz brojnih zemalja svijeta poput Italije, Njemačke, Grčke, Maroka, Pakistana, Indije, Turske, Malezije, Irana, Kine, Novog Zelanda i Ujedinjenih Arapskih Emirata što ju čini vizurom Abu Dhabija koja se ne smije propustiti.

Putovanja za Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This