Formula 1 Australija Grand Prix

TBD

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Australija Grand Prix

MELBOURNE, AUSTRALIJA

Pobjeda u Australiji, početak F1 sezone, ono je što svaki vozač želi, utrku u Melbourneu prati zanimljivost a to je da mnogi već nakon prve utrke predviđaju pobjednika sezone.

Melbourne je glavni grad australske pokrajine Victorije i drugi najveći grad u državi. Ovaj dinamični, umjetnički, komopolitski grad ponosna je sportska i kulturna prijestolnica Australije.

Na trgu City Square osvježavajuće fontane prskaju vodu, akrobati i mimičari izvode svoje točke, a šaroliko mnoštvo različitih nacionalnosti uživa u gostionicama i na terasama restorana, besplatna zabava osobito privlači mlade, jednako kao i koncerti rock glazbe, plesne i kazališne predstave koje se odvijaju na otvorenom.

Ovaj grad na moru prepoznatljiv je po svojoj bogatoj gastronomskoj ponudi, mnoštvu poznatih restorana iz cijelog svijeta. Šarmu ovoga grada pridonose i stari zeleni tramvaji koji su gotovo u potpunosti nestali u zapadnoj Europi.

Nijedan put do Melbournea nije potpun bez odlaska na MCG (Melbourne Cricket Ground). Institucija australskog sporta, sagrađena je 1853. godine i trenutno je najveći stadion na južnoj polutci. Na pješačkoj udaljenosti od centra grada nalazi se i Nacionalni muzej sporta.

Melbourne je grad u koji ćete se sigurno htjeti vratiti.

Putovanja za Formulu 1 Australija Grand Prix 

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This