Formula 1 Azerbaijan Grand Prix

9.6.- 12.6.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Azerbaijan Grand Prix

BAKU, AZERBAIJAN

Najnovija destinacija na kalendaru F1. Baku je grad prepun bogate povijesti, taj povijesni centar Azerbajdžana, mješavina je zamršene prošlosti i sadašnjosti, bakuov „Stari grada, ili kako ga domaće stanovništov naziva “Icharishahara” morate vidjeti za posjeta najvećam gradu Kavkaza.

Prepun je labirint uličica, džamija i povijesnih ostataka a doma nekoliko kulturnih spomenika upisanih u UNESCO- ov popis svjetske spomeničke baštine, slikotiva Širvanšahova palača i Toranj djeve. Razgled gradske palače pružit će vam jedinstven doživljaj drevnih imepreija.

Popnite se na plato i kao na dlanu vidjeti ćete cijeli grad, oltara domovine s vječnim plamenom, cijelo obalno područje Bakua, sve moderne zgrade, poznate „Tornjevi vatre“ (flame towers) odnosno tri obližnja nebodera vidljiva iz cijelog grada koji izgledom simboliziraju vatru koja je simbol Azerbajdžana, veliki trg uz obalu na kojem je drugi najveći barjak na svijetu, prekrasnu novu koncertnu dvoranu izgrađena za Euroviziju 2012. godine kada je Azerbajdžan bio domaćin.

Osim povijesnih znamenitosti u Bakuu obavezno obiđote neki od tržnica, npr. Taza Baazar, gdje osim začina, mesa, voća, povrća, moći kupiti i kućne ljubimce.

Baku, domaćin najbrže ulice u utrkama F1, grad koji je prekrasna štenica uz more, oduševit će vas svojim povijesnom znamenitostima kao i stilom života u 21. stoljeću.

Putovanja za Formulu 1 Azerbaijan Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This