Formula 1 Bahrain Grand Prix

TBD

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Bahrain Grand Prix

SAKHIR, BAHRAIN

Doživite posebnu gostoljubivost domaćina na Velikoj nagradi F1 u Bahreinu. Bahrain International Circuit je prva staza na Bliskom istoku koja je ugostila Veliku nagradu F1.

Službeno Kraljevina Bahrein je otočna država u jugozapadnoj Aziji. Obuhvaća istoimeni otok i nekoliko manjih u Perzijskom zaljevu. Ima morsku granicu s Katarom i Saudijskom Arabijom s kojom je povezan 28 km dugim cestovnim mostom (u more se nasipavao pijesak i po njemu se gradila cesta).

Bahrein spada među gospodarski izrazito razvijene države Perzijskog zaljeva koje svoje bogatstvo temelje isključivo na izvozu nafte i prirodnog plina, osim toga to je i financijskim centar arapskog svijeta. Posebno je razvijeno tzv. islamsko bankarstvo. U bahreinskim bankama se vode mnogi poslovi s naftom zemalja Perzijskog zaljeva.

Dok boravite u glavnom gradu Manami ne propustiti vidjeti: Impresivnu džamiju Al-Fateh, jednu od najvećih džamija na svijetu gdje ćete dobiti dublji uvid u arapsku kulturu, Zlatni grad gdje blještavilo draguljarnica ne ostavlja prolaznike ravnodušnim, nakon toga obiđite Bab Al Bahrein souk gdje ćete pronaći parfeme, začine, suvenire, antikvitete, te kao i doliči ponašanju na souku obavezno se cjenkati.

Bahrein je jedna od najliberalnijih zemalja regije, upravo je zbog toga idealna za zapadnjačke posjetitelje okoji dovoljno ne poznaju običaje, tradiciju i religiju tog prostora.

Putovanja za Formulu 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This