Formula 1 Grande Premio De Sao Paulo Brazil Grand Prix

10.11.- 13.11.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Brazil Grand Prix

SÃO PAULO, BRAZIL

Karnevalska atmosfera uvijek dominira u Brazilu, no gledanje utrke Formule 1 uz lokalno stanovništvo je nešto što bi svaki obožavatelj F1 trebao doživjeti. Istina da nema lokalnog vozača za koga bi posebno navijali, ali to ne zaustavlja zabavu u Interlagosu.

São Paulo je najveći grad u Brazilu, živo gradsko i kulturno središte te kulinarska meka. Grad nudi brojne znamenitosti, muzeje i atrakcije svojim posjetiteljima te brojne prilike za zabavu i istraživanje kulture.

U São Paulu ne nedostaje nevjerojatnih kulturnih znamenitosti, panoramskih pogleda i zelenih površina. Ljubiteljima umjetnosti preporučamo posjetiti Museo de Arte de São Paulo, Pinacoteca do Estado i Museo Afro Brasil kako bi stekli pravi osjećaj za brazilsku umjetničku scenu.

Osim umjetničke strane grada preporučamo da prošetate Avenidom Paulista, provjerite ponudu u Mercado Municipal te uživate u pješačkim stazama parka Ibirapuera. Za uživanje u panoramskom pogledu na grad posjetite neboder Edificio Italia, a ne zaboravite posjetiti i Museu do Futebol i uroniti u omiljenu brazilsku zanimaciju – nogomet.

Putovanja za Formula 1 Grande Premio De Sao Paulo Brazil Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This