Formula 1 Britanski Grand Prix

30.06.- 03.07.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Britanski Grand Prix

SILVERSTONE, ENGLESKA

Budući da je jedna od najstarijih, Silverston je klasična utrka s karakterom. Staza je ime dobila prema obližnjem selu Silverstone a obližnja mjestašca dom su mnogih F1 teamova pa je velika vjerojatnost da ćete se voziti kraj neke od njih.

Mjesto Towercaster nalazi se 8 Km sjeverno od staze nalazi a poznato je po pubova i zanimljivim događanjima, jedan od poznatijih pubova koji poslužuje i haranu je The Navigation pub koji je savršeno mjesto za uživanje s lokalnim stanovništvom u ljetnoj večeri nakon dugog dana na stazi.

Mjesto za odličan shopping je 15 Km udaljen Bricester Village u kojem se nalazi preko 130 shopping outleta.

Zbog svoje centralne lokacije, Silverstone je do Londona, kao i do drugih većih gradova u zemlji udaljen nešto više od sat vremena vožnje što je savršen razlog za produženje boravka.

Posjetite London, jednu od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu gdje je popis stvari koje treba učiniti i vidjeti beskrajan, Buckinghamska palača, London Eye, čuveni muzej voštanih figura –Madame Tussauds, Parliament i satnu kulu Big Ben, Kensington gardens, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park.

Putovanja za Formula 1 Rolex Britanski Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This