Formula 1 Grand Prix USA

20.10. – 23.10.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Grand Prix USA

AUSTIN, TEKSAS

Austin, grad koji živi na svoj način, dom je za više od 1900 bendova i performera. Sa glazbom koja dominira ulicama te umjetnošću koja se širi kroz kvartove, vikend u Austinu biti će nova avantura u velikome Texasu.

Austin pruža brojne mogućnosti za istraživanje svih aspekata zabave – od rekreacije na otvorenom preko kupovine, hrane te konačno, sveprisutne glazbe.

Provedite slobodno poslijepodne na stazama oko Austina – 10 milja duga Ann i Roy Butler planinarska i biciklistička staza, poznata i kao „The Trail“ je najpoznatija i najomiljenija, proštetajte gradom i otkrijte što ga sve čini jedinstvenim (poput „Katedrale smeća“ u Bouldin Creeku napravljene od raznog otpada) ili jednostavno uživajte u zelenilu jednog od 200 parkova u gradu.

Grad također karakteriziraju barovi koji savršeno kombiniraju pića i kasnojutarnje brze zalogaje – omlet, corndog i mimoze samo su neki od preporučenih jela i pića.

Prisustvujte Grand Prixu Sjedinjenih Američkih Država 2019. na stazi „Circuit of the Americas“ sa F1 Experiences Formule 1, s pristupom koji uključuje susret sa vozačima, ekskluzivne šetnje trakom boksa (pit lane) i još mnogo toga!+

Putovanja za Formula 1 Grand Prix USA

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This