Formula 1 Japan Grand Prix

06.10.- 09.10.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Japan Grand Prix

SUZUKA, JAPAN

Suzuka spada među duže F1 staze, puna je izazova kakvih nema nigdje drugdje u F1 kalendaru.

Ovaj mali gradić odiše tradicionalnim japanskim stilom življenja, smješten je u zaljevu Ise gdje se nalazi i staza F1, glavna atrakcija grada.

Sjeverno od Suzuke nalazi se jedan od većih japanskih gradova, Nagoya, središte industrije i trgovine te dom mnogih međunarodnih korporacija od kojih je napoznatija korporacija Toyota Motor.

Druga znamenitost grada je SCMaglev & Željeznički park, muzej japanske željeznice u kojem je izloženo 39 primjeraka „umirovljenih“ vlakova, u planu je izgradnja željeznice koja bi povezivala Nagoyu i Tokio brzim vlakom koji bi udaljenost od 250 Km prevalio za 45 min.

Specijalitet Nagoye je Hitsumabushi – slatkovodna jegulja koja se pečena na žaru poslužuje u tamnom umaku sa rižom. Povijesna znamenitost koju treba vidjeti je Dvorac Nagoya, prekrasni zidani komplek koji se prostire na 48 metara visokoj glavnoj kuli koja je poznata po dva zlatna dupina (shachi), njegov muzej koji sadrži umjetnička blaga iz bivše palače i prekrasan pogled na grad i na Nobi Plain .

Putovanja za Formulu 1 Japan Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This