Formula 1 Kina Grand Prix

TBD

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Kina Grand Prix

SHANGHAI, CHINA

Šangaj je luka i najveći grad u Kini. Nalazi se na obali rijeke Huang-pu, u blizini ušća rijeke Jangce, to je grad svjetla, modernih staklenih građevina i intenzivne vreve koja traje 24 sata.

Za posjeta Šangaju otiđite do užurbane Nanjung ulice koja obiluje mnoštvom resorana i trgovina, prekrasnog French concession kvart u kojem su kućice u europskom stilu sa nizom poznatih europskih restorana i kafića.

Shanghai tower je sa svojih vrtoglavih 635 m drugi najviši toranj na svijetu i najviši toranj Azije. Popnite se ultrabrzim liftom koji u samo 1 sekundi prođe 18 katova do vidikovca sa nezaboravnim pogledom na Shangha. Još jedna turistička atrakcija, smještena u povijesnog gradskoj jezgri, su Yuyuan vrtovi i tržnica koja je ustvari skup živopisnih trgovina, restorančića i zalogajnica.

Yuyuan vrtovi ili samo Yu vrtovi neopisivo su dojmljivi, posebice zato što svojom mirnoćom odudaraju od bučnog i kaotičnog grada. Vrtove krase brojni tuneli i pećine, kameni brod namijenjen zabavi, bazeni, tradicionalni kineski paviljoni, fascinantno cvijeće i drveće.

Najpoznatiji dio vrtova je stijena od žada visoka tri metra, a ima 72 rupe te ako pored nje zapalite mirisni štapić, dim će početi izlaziti kroz sve rupe.

Izlet u Šangaj ne bi bio potpun bez odlaska do šetališta na obali obale rijeke Bunda. Uronite u sjaj budućnosti, kultni šangajski obzor a kratki izleti brodom pružit će vam pravi uvid u ovaj u čudesan grad.

Noć provedena u Šangaju daleko je od dosadnog a možete ju iskoristiti za odlazak na poznati akrobatski show.

Putovanja za Formulu 1 Kina Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This