Formula 1 Mađarski Grand Prix

28.07.- 31.07.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Mađarski Grand Prix

BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA

Hungaroring staza udaljena je 20 km od Budimpešte, što znači da vam mađarski Gran Prix daje mogućnost posjeta jednom od najljepših europskih gradova.

Kraljica Dunava ili kako ga mnogi nazivaju „Pariz centralne europe“ grad Budimpešta mjesto mnogobrojnih termi i bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva.

Grad prepun monumentalnih građevina, prekrasnih crkvi i bazilika, uskih uličica, poznat po mnogobrojnim ljekovitim termama, odličnoj hrani i uzbudljivom noćnom životu. S lijeve strane nalazi se brdoviti, nacionalni i konzervativni Budim, a s desne ravna i liberalna Pešta.

Jedan od najljepših načina da upoznate Budimpeštu zasigurno je krstarenje Dunavom, na brodovima koji voze uz obalu obje strane rijeke uživajte u večeri uz zalazak sunca s pogledom na veličanstvenu arhitekturu 19. stoljeća.

Ako tražite mjesto za shopping onda je to Vaci ut, žila kucavica, centralna i najbitnija ulica prestonice, smještena u centru Pešte, u kojoj se nalazi veliki broj suvenirnica, kafića, restorana, slastičarni i sveg što možete poželjeti.

Od povijestnih znamenitosti obavezno morat posjetiti : Budimski dvorac u kojem se nalazi Nacionala galerija i Povijestni muzej Budimpešte, most Szenchenyi s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad u dvorac Buda, romantične tornjeve Fishermas Bastion, Mađarski parlament najveću zgrada u Budimpešti te Trg Heroja.

Putovanja za Formula 1 Mađarski Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This