Formula 1 Meksiko Grand Prix

27.10. – 30.10.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Meksiko Grand Prix

MEKSIKO CITY, MEKSIKO

Ciudad de México je glavni i najveći grad Meksika, to je najnaseljeniji grad Sjeverne Amerike i treći u svijetu poslije Tokija i Sao Paula sa oko 22.1 miliona stanovnika.

Ovo je grad prekrasne povijesne arhitekture, oduzet će vam dah svojom ljepotom dok šećete ulicama uz glazbu marimbe koja je na svakom koraku.

Središnji trg Placeo e la Constituciom odnosno Zocalo, kako ga svi zovu, naziv je koji se upotrebljava za glavne trgove u svim meksičkim gradovima.

Divovski jarbol s meksičkom zastavom na središtu Zocala je posebna atrakcija a na sjevernoj strani nalazi se veličanstvena katedrala La Metropolitana, najveća crkva u Latinskoj Americi koja je građena preko 3 stoljeća.

Cijeli povijesni centar pun je spomenika, starih palača i muzeja. Jedna od zanimljivosti grada je i Plava Kuća ( Casa Azul) u kojoj su živjeli Frida Kahlo i Diego Rivera, a danas je to muzej posvećen Fridi, njenom životu i djelu. Uživajte u meksičkoj kuhinji koja je kombinacija tradicije autohtonih Indijanaca i utjecaja španjolskih konkvistadora.

Meksiko je zemlja koja vam nudi nevjerojatno puno užitaka, odlučite što želite odabrati.

Putovanja za Formulu 1 Meksiko Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This