Formula 1 Miami Grand Prix

5.5.- 8.5.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Miami Grand Prix

MIAMI, USA

Velika nagrada Miamija po prvi puta će se održati 2022. godine na stazi posebno dizajniranoj za ovaj događaj. Stadion Hard Rock ugostio je šest Super Bowla, dvije Baseball World Series i brojne rock koncerte – stavite ga u srce F1 staze i imate sigurnog pobjednika za gledatelje.

Osim jedinstvene staze, tu je i Miami – životopisni, multikulturalni grad koji svoju raznolikost slavi kroz hranu, umjetnost i zabavu. Poznat po svojim pješčanim plažama, art deco vibri i bogatoj sportskoj baštini bitno je odredište za one koji posjećuju Floridu.

Od savršenog vremena, netaknutih plaža i vrhunskih atrakcija, do raskošnih hotela, eklektičnih restorana i uspješne umjetničke i kulturne scene, Miami ima sve što vam je potrebno za odmor iz snova. Uživajte u mješavini međunarodne sofisticiranosti, prirodne tropske ljepote i autentične kulturne raznolikosti.

Ljubiteljima umjetnosti preporučujemo posjetiti Miami Museum Park – prostrani zeleni trg sa savršenim pogledom na zaljev u sklopu kojeg se nalaze dva muzeja – Perez Art Museum Miami i Frost Museum of Science. Multikulturalnost iskusite posjetom Maloj Havani – središtu kubanske scene grada. Posjetite jedan od popularnih salsa klubova poput Ball & Chain ili svratite u obiteljsku kubansku tvornicu cigara El Titan de Bronze i gledajte kako vješti majstori motaju autentične kubanske cigare.

No posjet ovom gradu ne bi bio potpun bez zabave u jednom od poznatih noćnih klubova poput Miami Beach’s Sweet Liberty i Brickell’s Better Days ili popijenog koktela u nekom od rooftop barova kao što su Sugar, Astra, The Rooftop at 1 Hotel i No 3 Social.

Putovanja za Formula 1 Miami Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This