Formula 1 Monaco Grand Prix

26.05.- 29.05.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Monaco Grand Prix

MONTE CARLO, MONACO

Monako je najgušće naseljena država na svijetu i druga po veličini najmanja država na svijetu.

Ova kneževina smatra se europskom poreznom mekom a najčuvenija je upravo po utrci Formule F1 koja se vozi na ulicama ovog grada.

Velika nagrada Monaka jedna je od najprestižnijih utrka u sezoni a prati se i s krovova zgrada kao i s brodova usidrenim u luksuznoj monaškoj luci.

Jedno od najpoznatijih mjesta u samom središtu Monaka je Casino Monte Carlo u kojem možete kupovati, piti ili se kockati do ranih jutarnjih sati. Dok ste u Monaku možete posjetiti privatnu zbirku automobila princa Rainiera ili posjetiti poznati Muzej oceanografije koji se izdiže iz stijena nad morem.

Grad je prepun vrhunskih restorana koji nude francuske delicija, šampanjac i fantastičan pogled a postao je stjecištem bogate međunarodne klijentele i turističkim središtem svjetskoga glasa. Broje priredbe kao i prekrasne plaže, parkovi i drugi turistčke znamenitosti sačuvale su visoku razinu turizma unatoč jakoj konkuranciji na sredozemnoj obali.

Putovanja za Formula 1 Monaco Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This