Formula 1 Ruski Grand Prix

TBD

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Ruski Grand Prix

SOCHI, RUSIJA

Soči grad u Krasnodarskom kraju u Ruskoj Federaciji, nalazi se na obali Crnog mora blizu je granica s Gruzijom, odnosno Abhazijom.

Najveće i najsjajnije ljetno i zimsko odmaralište Rusije, biser Crnog mora, Soči nudi svojim posjetiteljima sve vrste zabave, uključujući aktivni sport i eko-turizam, privlači turiste obalom, beskrajnim pješčanim plažama, toplim sunčanim danima, palmama, modernom infrastrukturom i živim noćnim životom.

Južno od Sočija nalazi se manji gradić Adler u kojem je dio kompleksa koji su korišteni u Zimskim olimpijskim igrama 2014. godine, F1 staza sagrađena je oko tih sportskih ikona. Ikao je geografski malen ovo je uzbudljiv grad s odličnom atmosferom.

Posjetite neki od klubova i restorana s pogledom na Crno more. Ako se avanturističkog duha nezaobilazan je odlazak do slapova Agure, najspektakularnije ljepote je donji slap koji se formira iz dvije kaskade – gornje i donje.

Duljina prvog je 12 metara, a dno 18metara. Na mjestu križanja vidjeti ćete jedinstveni spektakl izlijevanja I nevjerojatnu količina prskanja koja svjetluca na suncu. Na dnu donjeg slapa nalazi se jezero s kristalno čistom, ali hladnom vodom.

Odlučite li ostati u Adleru uživajte u šetnji Olimpijskim parkom i uživajte u mnoštvu prekrasih fontana.

Putovanja za Formulu 1 Ruski Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This