Formula 1 Singapore Grand Prix

29.9.- 2.10.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Singapore Grand Prix

MARINA BAY STREET CIRCUIT, SINGAPORE

Ako želite vidjeti Singapur u svom najboljem izdanju, nema boljeg vremena za to nego kada Formula 1 stigne u srce ovog užurbanog grada. Upoznajte se sa ovim grad-državom tako što ćete se provozati Singapore Flyerom, golemim panoramskim kotačem, a zatim se zaglavite u nevjerojatnoj barskoj i gastronomskoj sceni i ponudi.

Singapur je jedna od najrazvijenijih država svijeta bujne prošlosti koji jednako privlači znamenitostima iz prošlosti kao i modernim atrakcijama. Omiljena je destinacija posjetitelja koji cijene različitost, te one u potrazi za novim avanturama.
Ovaj grad-država sastoji se od ukupno 63 otoka, od kojih je najveći Singapur koji je većim dijelom kultiviran, dok su u unutrašnjosti ostaci tropske šume.

Stoga ćemo za ljubitelje prirode posebno izdvojiti prirodni rezervat Bukit Timah kao jedan od dva preostala područja primarne prašume na svijetu, dok za posjetitelje željne zabave na vodi preporučamo Sentosa Island za vrhunsku zabavu uz vodene sportive.

Ljubitelji gastronomije će također u Singapuru doći na svoje – možete birati između malajske, kineske, japanske, indijske, korejske, vijetnamske, talijanske francuske, te brojnih drugih svjetskih kuhinja. Hrana nije skupa, a ovdje će posebno uživati i ljubitelji ribe i vegetarijanci.

Putovanja za Formula 1 Singapore Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This