Formula 1 Španjolski Grand Prix

TBD

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Španjolski Grand Prix

BARCELONA, ŠPANJOLSKA

Jedan od najposjećenijih gradova u Europi, Barcelona, katalonska prijestolnica je grad koji ima sve…

Živopisna ulici La Rambla, shopping zona i glavno središte aktvnosti u gradu, gdje se uske uličice mješaju sa prostranim otvrorenim trgovima a između Plaza Cataluña i spomenika Krisoforu Kolumbu. Polazeći ulicom osjetiti će te Barcelonu a usput vidjeti i čuvenu tržnicu Boquería, o kojoj podaci datiraju još iz 1217.g.

Plaza Cataluña središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”. Sagrada Familia, monumentalno, modernističko i životno Gaudijevo djelo koje se gradi od 1882. god. jedna od najslavnijih svjetskih katedrala.

Park Guell je veliki park smješten na uzvisini iznad grada koji okružuje bajkovita zdanja iz ostavštine genijalnog Gaudija i pruža prekrasan pogled na Barcelonu.

Meka za nogometne navijače je Camp Nou dom FC Barcelone koji ima kapacitet od 100.000 navijača najveći je europski stadion. Barcelona je poznata i kao grad s iznimnom ponudom vrhunskih muzeja, posjetite Pomorksi ili Picassov muzej.

U večernjim satima zanimljivosti grada su svakakot Tablaosi– restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko te predstavu Čarobne fontane na Montjuïc-u predivna kombinacija svjetla, vode i glazbe na na Plaça d’Espanya.

Barcelona je i velika luka, prometno čvorište, gospodarsko i kulturno središte, a zbog blizine afričkog kontinenta, predstavlja i svojevrsna vrata Europe, ovo je mjesto gdje se isprepliću najrazličitije kulture i utjecaji ljudi iz cijeloga svijeta.

Putovanja za Formulu 1 Španjolski Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This