Formula 1 Talijanski Grand Prix

08.09.- 11.09.2022.

Jedinstveno

Iskustvo

Hrana i

Piće

Upoznaj

Vozača

Premium

Smještaj

Službene

Ulaznice

Sigurna

Kupnja

Naslovnica » Utrke » Formula 1 Talijanski Grand Prix

MONZA, ITALIJA

Staza s pravim srcem i dušom, staza koja utjelovljuje duh F1 zasigurno je Monza.

Legendarna Monza bila je domaćin utrka Formule 1 više nego ijedna druga staza – otkako se od 1950. vozi svjetsko prvenstvo.

Velike Nagrade Italije održava se 50 Km od Milana. Milano je ekonomsko središte Italije, grad bankarstva, industrije i modnih kuća, koji leži na temeljima impresivnog kulturnog nasljeđa umjetničkih galerija i crkava. Središnja točka grada je Duomo, treća po veličini katedrala na sviietu koja je s pravom najpoznatija milanska građevina a ima više od 135 tornjeva i 3000 kipova.

Četvrt Brera poznata je po mnogim odličnim restoranima i poznatim klubovima, možete uživati u romantičnoj večeri uz čašu vina u nekoj od trattorija ili izabrati neki od poznatih klubova i tulumariti do ranih jutarnjih sati.

Obzirom da se nalazite u prijestolnici mode, neizostavan je posjet tzv. Modnoj četvrti koja je smještena u centru grada a gdje se nalaze brojni modni butici koji predstavljaju sami vrh modne industrije u svijetu.

Putovanja za Formula 1 Talijanski Grand Prix

CIJENA I RASPOLOŽIVOST F1 EXPERIENCE PAKETA NA UPIT

 

Pošalji Upit

Odgovorni organizator zadržava pravo promjene programa na temelju lokalnih zdravstvenih i sigurnosnih smjernica u vrijeme održavanja Grand Prixa. Nastupi medija, vozača i legendi Formule 1 mogu se organizirati virtualno ili osobno.

Korporativni Paketi

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko F1 iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.
Share This